Van visitekaartje naar conversiemachine

Bestratingsbedrijf A.A. Snijders in Monster, Westland. Het in 1953 opgerichte bestratingsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die op het gebied van alle soorten en maten van bestratingen kennis heeft en garant staat voor vakkundig aangebracht straatwerk.

AA Snijders

Werkzaamheden

Website ontwerp

Project pagina maatwerk

Responsive voor ieder apparaat

Logo vectoriseren en aanpassen

Klantvraag

De website van AA Snijders & Zn. was toe aan vernieuwing. De oude website bestond uit 1 pagina en werd daarom ook niet gevonden in de zoekmachines. Dit moest beter.

Strategie

In deze nieuwe website kan het personeel zelf op een eenvoudige manier zijn projecten toevoegen. Zodra de gevraagde velden zijn ingevuld wordt de project pagina automatisch opgebouwd op basis van een maatwerk template. Ik heb gekozen voor een andere aanpak dan normaal met het navigatiegedeelte aan de linkerkant en onderaan de inloggegevens.

De website is voorzien een zogenoemde Custom Post Template waardoor het eenvoudig is voor het personeel om projecten aan te maken in het WordPress CMS en altijd op dezelfde manier te tonen aan de bezoekers.

Doordat iedere pagina nu voorzien is van een Call To Action is het eenvoudiger voor de klanten om contact op te nemen met AA Snijders & Zn.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top