Groener wordt die niet

Als professioneel “Groen en Grasonderhoud” voorziener verzorgen ze je particuliere tuin, maar ook bedrijfstuin, VVE complex, woningcorporatie, recreatiepark of onderwijs- en zorginstelling als geen ander! Zo heb je geen omkijken naar het onderhoud, maar toch een mooie tuin.

Alleen Groen

Werkzaamheden

Website Ontwerp

Logo Ontwerp

Google Adwords beheer

Wordpress onderhoud

Klantvraag

Als onderdeel van de 4 losse websites die gemaakt moesten worden:

  • Snijders Hoveniers
  • Alleen Groen
  • Alleen Dakreiniging
  • Allen Ongedierte

heeft Gerrit mij gevraagd om deze website in dezelfde stijl te maken.

Strategie

Nadat de website van Gerrit Snijders was voorzien van een nieuw jasje was het tijd om Alleengroen.nl te voorzien van hetzelfde nieuwe jasje, maar net dat beetje anders. Zo was de wens om iedere website met zijn eigen doelgroep te voorzien van een eigen kleur. Er is hier gekozen voor de kleur groen. Zo is het direct duidelijk dat je op een andere website zit.

Op deze op WordPress gebaseerde website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft voor uw grote groenonderhoud. Daarnaast kunt u het portfolio bekijken, online contact opnemen, maar ook online uw offerte opvragen.

Naast de realisatie van deze websites zijn er ook verschillende Google Ads campagnes opgezet om meer bezoekers te trekken.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top