Een webshop met alles voor het werk

Dirk verkoopt alles voor het werk. Van veiligheidsartikelen tot aan pylonnen. Dirk wil op deze manier de wereld veroveren met zijn producten voor de bouwsector.

Alles Voor Het Werk

Werkzaamheden

Website ontwerp.

Magento herconfiguratie

Klantvraag

Allesvoorhetwerk.nl was toe aan een nieuwe website. De oude website is nooit afgemaakt en de communicatie liep stuk. Dirk-Jan is via via bij mij terecht gekomen. Na een paar kopjes koffie zijn we tot de conclusie gekomen dat dit veel beter kon.

Strategie

We hebben een plan opgesteld en er is een nieuw ontwerp om de website heen gemaakt. Daarnaast is voor zover mogelijk de SEO aangepast met de middelen die beschikbaar waren.

Alle producten stonden er al in. Deze zijn op geautomatiseerde categorie pagina’s geplaatst zodat ze allemaal netjes uitgelijnd weergegeven konden worden.

Dirk-Jan verzorgt de verdere reclame om meer bezoekers te trekken naar zijn website.

Om dure webhosting kosten met een eigen server te voorkomen zijn er een aantal caching extensies aangeschaft en geconfigureerd om de website toch nog snel te laten ogen.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top