Van PDF naar website in één dag

Je huurt ze in als vergaderregisseurs. Ze zorgen voor de regie bij het ontwikkelen, in gang zetten en coördineren van kwalitatieve vergaderdagen in de natuur. Denk aan een heisessie, brainstorm of jaaroverleg. Focus ligt op het faciliteren van jouw team- en/of visieontwikkeling.

Anderz Vergaderen

Werkzaamheden

Design vanuit PDF naar Website

Klantvraag

Een website in 1 dag? Ja, dat kan! Als de klant het ontwerp en content al heeft voorbereid, dan maken we hier het raamwerk voor en plaatsen we de content. Gemma heeft mij een PDF-document gegeven die omgezet moest worden naar een website. SEO was niet nodig.

Strategie

Spixels verzorgt de domeinnaam registratie en de webhosting op eigen op maat gemaakte servers die perfect zijn afgestemd op WordPress. Zo wordt de veiligheid en performance optimaal gewaarborgd. De website is een “onepager” die in de toekomst wordt voorzien van een volledige website. De volgende dag was alles online.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top