Een vakantie om nooit meer te vergeten

Deze website heb ik voor mijzelf gemaakt en voor mijn vrouw, Amy. Nadat wij getrouwd waren zijn wij het huwelijksvliegtuig ingestapt op weg naar Bali, Indonesië.

Baali.nl

Werkzaamheden

Complete website verzorgd van A tot Z

Inclusief het plaatsen van foto's

Klantvraag

Het thuisfront wilde graag op de hoogte gehouden worden van ons avontuur. Wat is er dan leuker dan een eigen website waar het thuisfront onze verhalen kan nalezen? Baali.nl.

Strategie

Baali.nl met dubbel aa. Een persoonlijke reisblog waarin de dagelijkse verhalen worden bijgehouden van een magische reis door Bali. Simpel foto’s en video’s toevoegen met de mogelijkheid voor bezoekers om een e-mailadres achter te laten zodat ze op de hoogte gehouden worden. Het thuisfront kan daarnaast reacties achterlaten op ieder gepubliceerd verhaal.

Met veel plezier heb ik aan deze website gewerkt. Het unieke aan deze website is dat het de vakantie website van Amy en mij is…

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top