Meer conversie en connectie met je doelgroep

Als geen ander weet het Bruidspaleis hoe belangrijk het vinden van de juiste trouwjurk is, al sinds 1982 ontvangen zij dagelijks bruiden die op zoek zijn naar dé jurk. Persoonlijke service en oprechte aandacht is voor hen heel belangrijk. Een afspraak bij het Bruidspaleis kun je zien als een klein feestje, want ze doen er alles aan om te zorgen dat jij gaat stralen! Niet alleen kun je jurken in alle stijlen passen, ook zorgen ze voor de juiste bruidslingerie, bruidsaccessoires en trouwschoenen. Of je nu op zoek bent naar een bohemian trouwjurk, een trouwjurk met een blote rug of juist een echte prinsessen trouwjurk; ze helpen je graag!

Bruidspaleis

Werkzaamheden

Website op maat

SEO geoptimaliseerd

WooCommerce producten en categorieën

Filter voor producten

Webhosting

Website Zorgplan

Domeinnaam registratie

Klantvraag

De website van het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam was toe aan een opfrisbeurt. De oude website is in het verleden gemaakt op basis van een gekochte template waarbij je niet vrij bent om deze op een flexibele manier op maat te maken naar de behoeftes van je onderneming. De website werd niet goed gevonden en het maken van een afspraak ging nog teveel telefonisch, hier is verandering in gekomen!

Strategie

Voor de nieuwe website is er is gekozen voor een website met veel sprekende afbeeldingen.

De categorie pagina’s staan in het teken van de trouwjurken, trouwpakken en de accessoires. De productpagina’s geven grote foto’s weer en duidelijke informatie over het ‘artikel’.
De productpagina’s bieden de optie om gedeeld te worden via verschillende Socialmediakanalen en er is een Special Deal pagina aangemaakt, waar automatisch de jurken verschijnen die een speciale prijs hebben.

In de oude website is er is gebruikgemaakt van WooCommerce, zonder gebruik te maken van de winkelwagen en betaalmogelijkheden. Om tijd en geld te besparen is dit overgenomen in de nieuwe website.

De gehele website is SEO geoptimaliseerd, zodat de website nog beter gevonden kan worden. Denk hierbij vooral aan het wijzigen van de URL-structuur en het minimaliseren van scripts en stylesheets. De technische kant is nu 100% op orde en de website wordt in milliseconden geladen. Fijn voor je bezoeker en ook fijn voor je Google score.

Website SEO teksten

De teksten zijn wervend geschreven en volledig SEO geoptimaliseerd. Hierdoor wordt de website goed gevonden.

Mega groei in de zoekresultaten!

Wat echt gezorgd heeft voor een stroom aan website bezoekers is het vervangen van een aantal woorden met zoekwoorden waar een hoger zoekvolume op zit. Zo zijn het aantal bezoekers meer dan verdubbelt door het woord Bruidsjurk te vervangen door Trouwjurk en Trouwkostuum te vervangen door Trouwpak. Een kleine aanpassing met een groots effect!

Het doel van deze website is het Online maken van een afspraak en meer klanten de winkel in te krijgen.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top