Een 2e website

Het Bruidspaleis heeft ook een outlet winkel. Deze bevind zich aan de overkant van de winkel in Den Haag en op een andere domeinnaam op het internet. Hier richten ze zich op de verkoop van goedkopere trouwjurken en trouwpakken zonder atelier. Dit betekent dat een jurk of pak zoals die zit en niet door het Bruidspaleis wordt vermaakt. Je krijgt dezelfde ambiance voor een goedkopere prijs.

Bruidspaleis Outlet

Werkzaamheden

Webhosting

Maatwerk webdesign

Contactformulier

Website beveiligd met een slotje

Mobiele website

Tablet website

Klantvraag

Het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam heeft ook een Outlet. Hier worden de mooiste exclusieve pakken en trouwjurken verkocht tegen een scherpe prijs.  De website moest groots worden opgezet, als in grote foto’s en het hele scherm gebruiken.

Strategie

De startpagina is voorzien van een paar pakkende sliders en is de rest van de website is ruim opgezet om de outlet producten te laten zien. De klant kan in de winkel de producten passen, kopen en meenemen.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top