Een betere strategische partner

Met drie bruidswinkels, waarvan twee in Den Haag en één in Rotterdam heeft het Bruidspaleis de middelen en de expertise om jou de droom trouwjurk te laten dragen op de mooiste dag van je leven. Of je nu voor de eerste keer gaat trouwen of voor de 3e keer, jij bent speciaal en alles draait om jou. Met een eigen atelier wordt alles uit de kast getrokken voor die perfecte pasvorm voor die perfecte dag.

Bruidspaleis

Werkzaamheden

Logo vectoriseren

Website herontwerp

Website onderhoud

SEO optimalisatie

Whatsapp tonen

Meer keur toevoegen

Lichtere achtergrond

Afspraken formulier mooier maken

Sneller afspraak maken en contact opnemen via computer en smartphone

Banners ontwerpen

Google Adwords

Klantvraag

Het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam had behoefte aan een nieuwe partner die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Dan kies je voor Spixels Webdesign. Je hebt geen andere keus.

Strategie

Na een aantal kopjes koffie zijn we tot de conclusie gekomen dat er een hoop zaken niet in orde zijn met de huidige website. Dit was dan ook de reden dat ik ben benaderd.

Zo hebben we de SEO een flinke boost gegeven en zijn er aantal zaken toegevoegd aan de website om het gebruikersgemak te verbeteren.

Daarnaast is mij gevraagd om de huidige Google Ads Campagnes over te nemen. Dat heb ik met alle plezier gedaan en de advertenties komen nu beter tot hun recht. Wordt een product niet meer verkocht? Dan moet de advertentie ook verwijderd of aangepast worden. Logisch toch?

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top