Een website met een chique uitstraling

Suzanne heeft CEO opgericht om bedrijven te helpen met het vinden van Influencers om producten en diensten te promoten. Daarnaast helpt ze influencers om bedrijven te vinden om zo de cirkel rond te maken. Ze zet daarbij de Social-Mediacampagnes op om alles in goede banen te leiden.

CEO

Werkzaamheden

Maatwerk website

Website onderhoud

Conversie gerichte website

Duidelijke Call To Actions

Webhosting

Domeinnaam

Office 365

Klantvraag

Suzanne van CEO heeft mij via Renate – Van Idee Naar Tekst benaderd om haar website te maken. Een volledige nieuwe website voor een nieuw bedrijf dat zich richt op het coachen van bedrijven en individuen in het zakenleven, Social-Media-Advies en influencer management.

Strategie

Na het in kaart brengen van de zakelijke behoeftes en de behoeftes van haar doelgroep zijn we gestart met het ontwerp van de website. Nadat het prototype akkoord was is het eerste ontwerp gemaakt. De startpagina met de foto’s van Suzanne en de kleuren goed en beige zijn terug gekomen in de website om deze een chique uitstraling te geven. Vervolgens zijn de aanbod pagina’s ook voorzien van deze stijl en heb ik de content snel kunnen vullen a.d.h.v. Renate haar geschreven teksten.

In ongeveer 3 weken stond de website online en heeft CEO de aanbod pagina’s verspreid over Social Media. De aanvragen stroomde direct binnen en CEO kon aan de slag om de markt te veroveren.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top