Het belangrijkste kenmerk van een beveiligingsbedrijf

Connect Security is anders dan de meeste beveiligingsbedrijven. Ze houden van korte lijntjes en écht persoonlijk contact. En dat al meer dan 15 jaar. Met alle opdrachtgevers hebben ze nauw contact, zodat alle bedrijfsprocessen ongestoord doorgaan en ze de zorg uit handen nemen. Want dat is wat ze belangrijk vinden: een veilig gevoel bieden en écht ontzorgen.

website-portfolio-mockup-connect-security

Werkzaamheden

Website project

Website ontwerp

Webhosting

Domeinnaam

Technisch website onderhoud

SEO

Conversie optimalisatie

Klantvraag

Het bedrijf van Connect Security was op zoek naar groei. Een grote stap naar een groter en nog gezonder bedrijf. Maar vooral was Serkan, de eigenaar van Connect Security op zoek naar een vast contactpersoon die met hem meedenkt en de Online Marketing regie in handen neemt. Zo wilde hij graag een website die conversie gericht is ingesteld en gericht is op bedrijven die op zoek zijn naar een beveiliger voor het kantoorpand, de winkel, zorgcentra, ziekenhuizen, haven of andere objecten waar beveiliging gewenst of soms noodzakelijk is.

Zo is het plan ontstaan om een website te ontwikkelen waarvan de teksten zijn geschreven met SEO in het achterhoofd.

Strategie

Zoals altijd zijn we begonnen met het projectplan. Door van tevoren te weten wat de doelstellingen zijn, zakelijke behoefte en doelgroep behoeftes kunnen we een strategie maken dat perfect aansluit op de ideale website.

SEO-teksten

De teksten zijn allemaal geschreven met SEO in het achterhoofd. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden met veel volume en weinig concurrentie behaal je de beste resultaten.

SEO-techniek

De techniek achter de website is volledig ingericht op SEO. Zo heb ik voor Serkan een systeem gemaakt waar je heel eenvoudig plaatsnaam pagina’s voor diensten aan kunt maken om ook lokaal in de steden om je heen goed te kunnen scoren met je diensten.

Google Ads

Omdat het meestal wel een paar maanden duurt voordat je in de zoekmachines het verschil uitmaakt is er voor gekozen om er een aantal Google Ads campagnes naast te draaien. We hebben geconstateerd dat de doelgroep van Connect Security zich hier bevind. De Google Ads campagnes hebben gezorgd voor een aanzienlijke boost in bezoekers naar de website op korte termijn.

In de top 3 van Google!

Na een paar maanden was het zover. De eerste 3 pagina’s in de top 3 van Google. Zo staat spoedbeveiliging nu op de nummer 1 opgevolgd door Beveiligingsdiensten en Beveiligingsbedrijf die beide op de 2e plek staan.

Content is king

Op dit moment verschijnen er maandelijks regelmatig nieuwe blogs op de website die inspelen op het zoekgedrag van Google. Door een zoekwoorden onderzoek te doen kom je erachter waar op dit moment veel op wordt gezocht. Door artikelen / blogs te schrijven met deze zoekwoorden kun je alleen maar scoren!

 

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top