Een simpele website met veel techniek

D.O.S. Naaldwijk is een veelzijdige vereniging met een divers aanbod aan sporten. Van jong tot oud kunt u hier terecht om te Turnen, Dansen, Rhönraden en natuurlijk ook voor Acro Gym & Ouder en Kind gym. Sinds 1923 een begrip in het Westland.

DOS Naaldwijk

Werkzaamheden

Nieuw webdesign

Facebook integratie

Google Picasa integratie

Persoonlijke Marktplaats

Agenda

Lesrooster

Klantvraag

DOS was toe aan nieuwe website. Niet heel verrassend als je contact opneemt met Spixels. De website bestond uit HTML en was niet bij te werken. Zo straalde de website niet uit was ze wilde en kon de website ook niet zelf aangepast worden. De vraag aan mij was of ik een kopje koffie wilde drinken om de mogelijkheden te bespreken.

Strategie

Wat een heerlijke en ingewikkelde website was dit om aan te werken. Na een aantal avonden samen gezeten te hebben met de nodige kopjes koffie is het resultaat met een dikke 100% tevredenheid bereikt. Op het eerste gezicht ziet de website er simpel, doeltreffend en overzichtelijk uit, maar de techniek er achter is niet mis.

  • Zo is de website voorzien van een Facebook-integratie om de berichten automatisch te importeren en te laten zien.
  • Er is een mogelijkheid voor de leden om kleren/pakjes aan te bieden via de website in een persoonlijke DOS Markt. De advertenties worden na een x aantal tijd automatisch weer verwijderd.
  • Het lesrooster kan op een overzichtelijke manier geraadpleegd worden.
  • De Agenda kan eenvoudig up-to-date gehouden.
  • De foto’s worden automatisch geïmporteerd vanuit Google Picasa.

De nieuwe website kan nu eenvoudig door het team van DOS Naaldwijk worden bijgewerkt en worden voorzien van nieuwe teksten/afbeeldingen.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top