Het gezelligste eetcafé van Kijkduin (Den Haag)

Eetcafé De Poppekast heeft september 2010 officieel zijn deuren geopend voor zijn klanten. Op nog geen 500 meter van het strand van Kijkduin te Den Haag willen ze je betrouwbaar, gastvrij met passie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verwelkomen.

Eetcafe de Poppekast

Werkzaamheden

Periodiek verzorgen Backup, Update en Testen van de website

Aanpassingen verzorgen aan de content van de website.

Koppeling met Facebook m.b.t. Foto's en Evenementen

Klantvraag

Het eetcafé heeft mij benaderd om de website een nieuwe uitstraling te geven. Van oud-bruin naar Poppekast rood. Het doel van de website is om informatief te zijn en dat de eigenaar eenvoudig zelf zijn content kan plaatsen zoals:

  • Nieuwe menukaart;
  • Drankenkaart;
  • Foto’s;
  • Evenementen.

Strategie

Op deze website vindt je het laatste nieuws, kun je een offerte opvragen voor catering op maat en kun je het eetcafé afhuren voor je eigen privéfeest. Daarnaast vindt je hier de evenementen lijst en de foto’s welke zo nu en dan gemaakt worden.

Na 5 jaar als Caf’é Sfeer zijn gasten te hebben mogen verwelkomen in het gezelligste Café van Kijkduin / Den Haag heeft Café Sfeer besloten zijn naam te wijzigen naar Eetcafé de Poppekast. Met de toevoeging van het Eetcafé wil het eetcafé zijn klanten nog meer van dienst zijn dan dat het al was. In de zomer gaat de BBQ aan en de keuken serveert het lekkerste eten uit omstreken voor een belachelijk lage prijs.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top