Licht uit, spot aan en het geluid ook

Generations specialiseert zich in het verzorgen van corporate events, live events en theaterproducties op de meest uiteenlopende locaties. Wij opereren hierbij in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. De technici hebben een duidelijke visie voor ogen, niet alleen de klant, maar ook de eindgebruiker staat altijd centraal. Het woord cliché kennen ze niet bij Generations. Ze streven ernaar om voor elke klant keer op keer een prettige en toegankelijke samenwerking te creëren.

Spixels-Showcase-Generations

Werkzaamheden

Website ontwerp (kleine details)

Showcase op maat

Showcases delen via Social media

Webhosting scheiden van de bestaande e-mail

Klantvraag

De website van Generations Light & Sound zag er prima uit, maar functioneel werkte het niet naar verwachting van het licht en geluid bedrijf in ‘s-Gravenzande. Het doel was dan ook om het ontwerp gelijk te houden, maar te kiezen voor een ander CMS.

Strategie

Ik heb aangeboden de website om te zetten van CMS Made Simple naar WordPress en een aantal functionele veranderingen door te voeren om het weer een website te laten worden wat met trots aan de klanten gepresenteerd kan worden.

Zo kunnen er nu eenvoudig showcases toegevoegd worden die automatisch worden opgenomen in de showcase sliders op de website. Daarnaast verschijnen deze nu ook automatisch op de schermen binnen het bedrijf en kunnen de verschillende showcases eenvoudig met een klik op de knop gedeeld worden via de Social-Mediakanalen.

Natuurlijk is de website nu ook volledig responsive gemaakt. Dat wil toch iedereen?

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top