Een snelle website: van 20 naar direct

Anita is een vrouw met een mooi karakter. Ze heeft leren leven na kanker en wil graag haar verhaal en ervaring delen met andere vrouwen zoals zij. Dit doet ze vanuit haar Hotel Restaurant De Zwaan in het mooie Schoondijke. Ook kun je via haar website een gratis ebook downloaden "4 waardevolle tips om je leven weer op te pakken na kanker". Ze geeft zelfs gratis 30 minuten persoonlijke coaching in een video gesprek.

Gewoon weer leven

Werkzaamheden

Website op maat

Snelheid optimalisatie

Website namaken

Overstap naar Beaver Builder

Zakelijke en doelgroepbehoeften integreren in de website

Klantvraag

De website van Anita was heel traag. Het duurde soms wel 20 seconden voordat een pagina werd geladen. Ook wilde ze graag wat andere dingen aanpassen aan haar website, zoals het tonen van een e-book. Een exit intend popup als iemand het eboek vergeten is te downloaden en nog wat andere zaken die niet helemaal netjes waren. Haar huidige websiteontwikkelaar kon hier niet bij helpen.

Strategie

Ik heb Anita een voorstel gedaan om haar website naar één van mijn webservers te verhuizen om te laten zien hoe snel haar website kon zijn. Ze was hier zo over te spreken dat ik haar website direct heb verhuisd en verder heb geoptimaliseerd. Iedere pagina laad nu direct.

Anita wilde daarnaast nog wat zaken aangepast hebben aan haar website. Ik heb voorgesteld om de website volledig na te maken in een page builder (Beaver Builder). Na haar website te hebben nagemaakt ontstond de mogelijkheid om haar website volledig naar wens aan te passen en om de huidige fouten in de website aan te passen.

Het resultaat is een snelle website dat direct laad en volledig voldoet aan de zakelijke en doelgroepbehoeften van Anita.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top