DIY website met de beste fundering

Géraldine Sobels is het gezicht achter GS in Business. Ondersteunen en ontzorgen zit in haar DNA. Ze zet zichzelf met passie en enthousiasme in voor jouw bedrijf! Met haar betrokken en verantwoordelijke mentaliteit is ze jouw praktische en efficiënte partner om met een commerciële drive tot resultaat te komen. Wil jij jouw business naar België of Frankrijk over de grens tillen? Dan begeleid deze Frans/Nederlandse kameleon jou in dit proces.

gsinbusiness-mockup

Werkzaamheden

Webhosting

Domeinnaamregistratie

WordPress installatie

WordPress best practice configuratie

Standaard demo template toevoegen

Pagebuilder (Beaver Builder)

Microsoft 365

Website training

Klantvraag

Géraldine is haar onderneming aan het opzetten als Virtual Assistant. Bij een onderneming hoort natuurlijk een website. Via via is ze bij mij uitgekomen voor haar nieuwe website. Als starter heb je meestal nog geen budget, dus was de vraag of ik een basis website op kon zetten die zelf bij te werken was. Dit bespaard tijd en geld. De hoofdzorg was het technische gedeelte van de website. Dit heb ik volledig voor GS in Business verzorgt.

Strategie

Na ons eerste gesprek werd snel duidelijk dat er een basis strategie nodig was en dat Géraldine zelf de website zou invullen. Er is gekozen voor de snelle webhosting van Spixels op basis van Litespeed Enterprise en WordPress.

Na het registreren van de domeinnaam, het opzetten van de webhosting en het aanmaken van de Microsoft 365 omgeving voor de e-mail is mijn WordPress best practice installatie uitgevoerd. Deze is voorzien van mijn eigen WordPress stack en een optimale configuratie, zodat je SEO klaar bent om te scoren met je content.

Hierna hebben we 2x keer uur gebeld om de website door te lopen en om advies in te winnen over de website. Denk aan wat er beter kan en hoe je dit doet. Nu kun je niet in 1 uur leren hoe je een website ontwerpt, maar je komt wel een eind met een basis theorie. Beide sessies zijn opgenomen en gedeeld met Géraldine om later terug te kunnen kijken.

De basis staat en Geraldine heeft verder zelf haar website ontworpen. De deur staat open voor een 2e fase om van de website een echte marketing machine te maken.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top