Intensief webshop onderhoud voor Magento 1

Een jonge Westlandse onderneming die de markt wil voorzien van het beste hout, de mooiste steigerbuizen en de beste steigerbuis koppelingen. Zo heeft Handelsonderneming Tuin-Bouw bijna 27 webshops waarmee ze de wereld willen veroveren.

Handelsonderneming Tuin-Bouw

Werkzaamheden

Nieuwe webshops toevoegen.

Het updaten van Magento en extensies.

Aanpassingen verzorgen aan de content van de website.

Maken en bijhouden van Google Adwords campagnes.

Praktische oplossingen bedenken zoals het automatisch exporteren van bestellingen welke per e-mail naar een dropshipment leverancier worden verzonden.

Klantvraag

Handelsonderneming Tuin-Bouw heeft mij gevraagd om het onderhoud over te nemen van de 26 op Magento gebaseerde webwinkels.

Strategie

Op deze webshops zijn we bezig met de SEO-optimalisatie en heb ik alle webshops mobiel vriendelijk gemaakt. Daarnaast wat zaken in het ontwerp aangepast zodat de webshops meer bij de tijd zijn.

Alle op Magento gebaseerde webshops zijn in eigen beheer ondergebracht op een voor Magento geoptimaliseerde server. Dit zorgt voor een enorme snelheidswinst!

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top