Website eenvoudiger bijwerken en maatwerk

Maatwerk veranda’s, overkappingen, tuinhuisjes en carports. Ze maken daarvoor uitsluitend gebruik van de beste materialen, zoals Amerikaans Douglas hout en Eikenhout. Je kunt ook bij ze terecht voor overige bouwprojecten. Bijvoorbeeld voor een dakkapel, een serre, een andere aanbouw, nieuwe badkamer of misschien een nieuw modern toilet.

Houtbouw Westland

Werkzaamheden

Pixel perfect webdesign

Logo vectoriseren

Menu aangepast met optie voor een submenu

Offerte formulier overal op te roepen

Visual Composer vervangen door Beaver Builder

Formulieren voorzien van een nieuw design

Mobiele versie duidelijker gemaakt

Klantvraag

De website van Houtbouw Westland was oorspronkelijk gemaakt door een ander bureau. Helaas was deze website voorzien van een aantal plugins die niet meer geüpdatet konden worden en daarom niet meer waren opgewassen tegen de laatste WordPress updates. Zo was Visual Composer die veel meegeleverd wordt met websites die gemaakt zijn op basis van een kant-en-klare template.

Strategie

De website is volledig nagemaakt in een eigen op maat gemaakte template. Daarnaast is de layout van de pagina’s pixel perfect opgemaakt, zodat het weer een anno 2017 uitstraling krijgt. Zo is het nu ook mogelijk om vanuit iedere pagina direct een offerte aan te vragen en is de website voorzien van een duidelijke footer met de onder andere de contact informatie van Houtbouw Westland. Dit maakte het net af.

Omdat iedere pagina nu voorzien is van een goede Call To Action en de juiste zoekwoorden zijn verwerkt in de website is de omzet van Houtbouw Westland door het dak gegaan.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top