Een webshop van hout

Het was feest bij Handelsonderneming Tuin-Bouw B.V. Ze hebben een nieuw kantoor gekocht in Hoek van Holland omdat ze groter zijn gegroeid dan dat ze in het pand van ‘s-Gravenzande kwijt konden. Daarnaast is er een extra V.O.F. gestart met de naam HoutHoek.nl.

Houthoek

Werkzaamheden

Website ontwerp

Categorieën herindelen

Alle producten koppelen aan de website

Overige Magento configuratie

Klantvraag

Binnen het nieuwe pand is een volledige verdieping gebouwd en ingericht met alle artikelen die via alle losse websites verkocht worden. Alles op 1 plek! Daar hoort natuurlijk een webshop bij. Een webshop met alle artikelen onder 1 dak. Tegenwoordig is alles online te vinden, maar niet iedereen vindt het even prettig om dit op de gok online te bestellen. Daarom is de offline showroom ingericht. Daarnaast is de showroom ook voorzien van een fysieke Facebook Like teller. Like de Facebookpagina en de teller telt er een like bij op. +1 !

Spixels is benaderd om de nieuwe webshop op te zetten en in te richten in de bestaande Magento 1 omgeving.

Strategie

Magento 1 was al volledig ingericht. Alle producten stonden er al in. Het ‘enige’ dat nog reste was het maken van een nieuw ontwerp voor de website en deze aan te laten sluiten op de huidige functionaliteiten.

Zo heb ik het logo ontworpen en het webdesign een echte houtuitstraling gegeven.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top