Ongediertebestrijding, Tuin en Dak

Als professioneel Tuinaanleg, tuinrenovatie en “groen en grasonderhoud” voorziener verzorgt hij niet alleen de aanleg of renovatie, maar ook het tuinonderhoud van je particuliere tuin, je bedrijfstuin, VVE complex, woningcorporatie, recreatiepark of onderwijs- en zorginstelling als geen ander! Zo heb je geen omkijken naar het onderhoud, maar toch een mooie tuin.

Gerrit Snijders

Werkzaamheden

Website Ontwerp

Logo Ontwerp

Google Adwords beheer

Wordpress onderhoud

Klantvraag

Gerrit Snijders heeft mij benaderd om zijn website compleet aan te pakken. Het logo moest simpeler en de website zonder de kleuren.

 

Strategie

De reden hiervoor is om meer neutraliteit uit te stralen en de uitbreiding van zijn diensten catalogus met een 3-tal extra bedrijven/websites: Alleen Groen, Alleen Dakreiniging & Alleen Ongedierte. Hierover meer in de eigen portfolio pagina’s.

Op deze op WordPress gebaseerde website kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft voor uw tuinaanleg en renovatie. Daarnaast kunt u het portfolio bekijken en online contact opnemen.

Naast de realisatie van deze websites zijn er ook verschillende Google Ads campagnes opgezet om meer bezoekers te trekken.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top