Website reparatie en optimalisatie in één

Linda en Roos zijn creatieve duizendpoten en leven voor het creëren van mooie dingen. Doordat ze samen werken en elkaars talenten benutten leveren ze altijd net dat beetje meer. Ze houden van heldere communicatie, staan voor kwaliteit en verzorgen het creatieve proces van A tot Z.

Leuker Ontwerp

Werkzaamheden

Webhosting

Website op maat

Website namaken

Klantvraag

Linda en Roos hebben contact met mij opgenomen, omdat de website het niet meer deed, omdat deze niet geschikt was voor PHP7. Ze wilde graag de website weg hebben bij de huidige webhosting provider, zodat ik het probleem kon oplossen in mijn eigen omgeving.

Daarnaast was de wens om het portfolio stuk te verbeteren, zodat het makkelijker was om nieuwe projecten toe te voegen aan de website.

Strategie

De website is naar één van mijn webservers verhuisd, zodat ik kon achterhalen waar de website het niet meer deed. De website had de zogenoemde White Screen of Death die krijgt bij WordPress als er iets niet goed gaat. Geen foutmelding, geen foto, helemaal niets. Dat is niet handig als het probleem wilt oplossen.

Nadat duidelijk was wat het probleem was is het probleem opgelost en heb ik de website voor 99% hetzelfde nagebouwd op een kale template d.m.v. Beaver Builder, zodat de website het binnen enkele dagen weer deed en nog sneller was dan daarvoor. Win Win!

Voor het portfolio heb ik een Custom Post Template gemaakt voorzien van eigen velden via Advanced Custom Fields. Zo hoeven Linda & Roos alleen nog maar de data aan de achterkant van WordPress in te vullen en ziet iedere portfolio pagina er hetzelfde uit.

Funfact: Dit is dezelfde techniek als die gebruikt wordt voor de pagina waar je nu naar kijkt.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top