Een kalen WordPress website met een finishing touch

Met jarenlange ervaring en een passie voor alles wat stylish is helpt Orkun anderen graag met het ontwikkelen en aanschaffen van een unieke style! Samen gaan jullie aan de slag om het mooiste uit jezelf naar voren te halen en te weerspiegelen in jouw kledingkeuze. Dit doet hij door samen een dag op stap te gaan tijdens een Personal Styling sessie, hij pakt jouw huidige garderobe aan tijdens een Wardrobe Detox en/of helpt je op afstand via zijn Online Styling.

Maison De Style

Werkzaamheden

Website op maat - de basis

Basis WordPress omgeving met mijn eigen best practice instellingen

Klantvraag

Lindsy Borsoom-Bruin heeft de basis opzet van WordPress aan mij uitbesteed en zo heb ik voor Maison de Style een basis WordPress website gemaakt met een pagebuilder (Beaver Builder) door de pagina’s op te maken en de CSS-styling toe te passen.

Full disclosure: De ontwerpfase is niet door Spixels uitgevoerd.

Strategie

Orkun was op zoek naar een nieuwe website en heeft dit aan Virtuella uitbesteed. De website moest vooral simpel zijn, maar wel zijn klasse uitstralen. Het ontwerp wordt uitgevoerd door een andere partij.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top