Paarden manege online

Manege El Sham is gelegen tussen het natuurgebied Madestein en het strand van Monster. Ze zijn aangesloten bij de Federatie Nederlandse RuiterSportcentra (FNRS) en zijn in het bezit van het veiligheidscertificaat, want veiligheid voor mens en dier staat voorop. Op manege El Sham wordt door gediplomeerde instructeurs en instructrices les gegeven in verschillende disciplines van de paardensport. Er zijn dressuurlessen, springlessen en privélessen te volgen. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van buitenritten voor zowel jong als oud, zowel over het strand of door het bos! Zelfs een combinatie van deze twee is bij manege El Sham mogelijk in een rit van twee uur!

spixels-website-portfolio-manege-el-sham-mockup

Werkzaamheden

Website ontwerp

Automatisch inlezen van het lesboek

Webhosting

Domeinnaam

Microsoft 365

Klantvraag

De website van Manege El Sham was weer een aantal jaar oud en net zoals iets wat je afschrijft op de zaak, is een website na een aantal jaar wel toe aan vervangen. Je bedrijf veranderd razendsnel en zeker als je ook groeit, dan groeit je website met je mee. Zo is er gekozen voor een maatwerk website met een integratie van het lesboek

Strategie

Zo kun je je nu online inschrijven en inloggen in het Manegeplan en de lessen van de dag bekijken. De website is voorzien van het nieuwe logo en past nu goed bij de huisstijl van Manege El Sham.

De foto’s kunnen als vanouds zelf op de website worden gezet en alle overige informatie zoals agenda, startlijsten en uitslagen kunnen ook eenvoudig door het aangewezen personeel worden bijgewerkt.

Er is gekozen om de website door de manege zelf te laten schrijven en geen gebruik te maken van SEO-optimalisatie. Hierdoor is de website perfect voor iedereen die de manege kent en klanten die graag snel informatie willen, zonder te hoeven bellen of mailen. Wellicht dat we hier in de toekomst nog een marketing machine van maken.

Daarnaast is er voor gekozen om het Microsoft 365 beheer neer te leggen bij Spixels.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top