Beter vindbaar terwijl je slaapt

Mark Schadenberg: slaapcoach, lifecoach, auteur, oud-beroepsmilitair, sportfanaat, maar bovenal levensgenieter. Met zijn (mensen)kennis en ervaringen, inspireert, motiveert en begeleidt hij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en met belangrijke levensvragen. Op zoek naar de connectie met het innerlijke kind, voor het leiden van een bewuster en gelukkiger leven.

spixels-seo-zoekmachine-optimalisatie-mark-schadenberg-mockup

Werkzaamheden

SEO rapport / audit

Zoekwoorden onderzoek

WordPress controle

Website snelheid controle

Schema check

Klantvraag

Mark is bij mij te recht gekomen omdat zijn website niet goed gevonden wordt in de zoekresultaten van o.a. Google. Een SEO check is hiervoor de uitgelezen kans om te zien waar verbetering noodzakelijk is. In dit rapport worden meer dan 40+ punten opgepakt die jouw website beter laten scoren in de zoekmachines, ja ook Google.

Strategie

Mark is mijn SEO proces ingelopen en na het geven van alle gegevens die ik nodig heb om de website te controleren, denk aan:

  • Domeinnaam;
  • Inloggegevens webhosting;
  • Inloggegevens WordPress;
  • Google Analytics;

Vervolgens ga ik starten met het zoekwoordenonderzoek om te kijken waar Mark nu echt op gevonden moet worden en dus aansluit bij zijn diensten.

Ik pak de website erbij en samen met mijn SEO-software loop ik door de website heen. Vervolgens worden zowel de punten die op orde zijn als de punten waar kansen liggen opgeschreven in een helder overzichtelijk jip-en-jannekerapport.

De punten waar echt mee gescoord kan worden pak ik direct op in de 2 uur ondersteuning die inbegrepen zijn in dit rapport. Zo zijn alle technische onderdelen van de website die niet op orde waren geoptimaliseerd en zijn de teksten op zijn website herschreven met zoekwoorden waar veel volume op zit gecombineerd met zoekwoorden waar weinig concurrentie op zit.

Door je website te optimaliseren voor de zoekmachines, maar welk bij je klanten te blijven door je teksten natuurlijk te schrijven die lekker weglezen ga jij scoren in de zoekresultaten en kom je hoger in Google.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top