Een website met rijbewijs

Rijschool Maud al meer dan 7 jaar actief in regio Westland en heeft meer dan 15 jaar ervaring. Begonnen met 1 instructrice en vandaag de dag rijden er 6 instructrices rond. Maud, Jamie, Elly, Nel, Elianne en Monica. Ze hebben 4 handgeschakelde auto's en 2 automatisch geschakeld. De 3 schakelauto's zijn een Kia Stonic en Kia Rio de automaten een Toyota Yaris en een Subaru Forester.

Maud van Gent

Werkzaamheden

Nieuw webdesign

Facebook integratie

Inschrijf formulier

Inloggen in de rijlesplanner

Klantvraag

De website van Maud van Gent was nodig toe aan een nieuw ontwerp. Het doel van de website is het informeren van nieuwe leerlingen wat betreft de laatste ontwikkelingen op het gebied van je autorijbewijs. Hier kunnen we wel wat mee!

Strategie

Daarnaast is de wens gerealiseerd om leerlingen zich online in te laten schrijven en inloggen op het rijlessenportaal van Rijschool Maud van Gent. De nieuwsberichten worden automatisch geïmporteerd vanuit Facebook. Dit zorgt ervoor dat je je nieuwsberichten maar op 1 plek hoeft in te voeren. De website is zoals gewoonlijk voorzien van een eenvoudige “Page Builder” zodat alle teksten en afbeeldingen eenvoudig zelf aangepast kunnen worden.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top