SEO geoptimaliseerde website om hoger in Google te komen

Veel mensen kennen Titia als hét gezicht van Onderhanden fysiotherapie. Als fysiotherapeut en eigenaar heeft zij zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van fascia (bindweefsel), echografie van het musculoskeletale systeem en dry-needling (hoofd-hals-kaak en wervelkolomspecialisatie). Titia’s werkwijze onderscheidt zich door veel persoonlijke aandacht, tijd en haar fascinatie voor fascia (bindweefsel). Door te kijken naar het gehele lichaam, zorgt ze ervoor dat de oorzaak van pijnklachten in beeld komt. Hierbij maakt ze o.a. gebruik van moderne, diagnostiekapparatuur. Inmiddels heeft Titia een tweede praktijk geopend op een toplocatie in het centrum van Den Haag. Patiënten en (top)sporters bezoeken de praktijken van Onderhanden inmiddels vanuit heel Nederland!

Onderhanden Fysiotherapie

Werkzaamheden

Website ontwerp

Onderzoek naar de ideale website

Website Zorgplan

Website Onderhoud

Afbeeldingen optimalisatie dienst

Webhosting

Domeinnaam

SEO geoptimaliseerd

Klantvraag

Titia haar huidige website was toe aan een next level. Haar oude website werd niet gevonden in de zoekmachines en straalde niet de professionaliteit uit zoals ze dat wel doet in haar praktijk. Met de opening van haar 2e praktijk was het tijd om hier veranderingen in te brengen. Ze was klaar om te groeien en stond open voor meer patiënten.

Strategie

Tijdens het websiteonderzoek zijn we erachter gekomen wat haar ideale website is. Een website met de kenmerkende rustige blauwe kleur die ze al had i.c.m. de rustige en verzorgde uitstraling zoals uit haar twee praktijken in Den Haag.

Foto’s

Ze heeft foto’s laten maken door een goede fotograaf, zodat we vertrouwen kunnen uitstralen naar de bezoekers.

SEO Teksten

De teksten op haar website zijn geschreven met SEO in het achterhoofd. De teksten zijn wervend geschreven, bevatten de juiste zoekwoorden met veel zoekvolume en leiden allemaal naar de Call To Action van de pagina – het maken van een afspraak.

De combinatie van goede foto’s en goede teksten maakte het een genot om deze website te mogen maken.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top