Steigerbuis op maat gezaagd

Handelsonderneming Tuin-Bouw BV verkoopt al jaren steigerbuizen en steigerbuis koppelingen op maat voor heel Nederland, België en Duitsland. Zo zijn zij het adres waar je de beste steigerbuizen en buiskoppelingen kunt kopen en daar ook nog eens de beste service voor krijgt.

Steigerpijp

Werkzaamheden

Nieuw website ontwerp

Responsive

Google Adwords

SEO optimalisatie

Klantvraag

Steigerpijp.NL was toe aan een nieuw fris ontwerp. Het huidige design liep behoorlijk achter op de laatste technologie. Met het nieuwe ontwerp en de achterliggende codes kan de website er weer tegenaan. Dit design moest worden toegepast op alle webshops van Handelsonderneming Tuin-Bouw BV.

Strategie

Er is nu een goede integratie met KiYoh klantwaarderingen en pinterest. Nadat een bestelling wordt geplaatst ontvangt iedere klant na 3 dagen automatisch een e-mail waarin gevraagd wordt om een waardering te geven (soms in ruil voor korting op de volgende bestelling).

Daarnaast worden er duidelijke foto’s op de startpagina getoond met eventuele promotie meldingen. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden…

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top