Scoren met een plakkerige website

Suzanne is founder en CEO van Sticky Bandit Marketing. Het is haar missie om een onvergetelijke indruk achter te laten. Zij zet samen met haar creatieve 'bandits' jouw onderneming weer op de kaart. Sticky Bandit Marketing zorgt voor meer zichtbaarheid én meer sales. Suzanne heeft een grote passie voor social media. Hierbij draait alles om zichtbaarheid en daarmee wil ze laten zien hoe belangrijk dit is voor de groei van een bedrijf. Uiteindelijk draait alles bij Sticky Bandit Marketing om sterke content voor jouw doelgroep. Haar bandits zitten klaar om jouw bedrijf naar een volgend niveau te helpen!

website-portfolio-mockup-stickybandit-marketing

Werkzaamheden

Website ontwerp

Technisch website onderhoud

Webhosting

Domeinnaam

Microsoft 365

Conversie optimalisatie

SEO

Klantvraag

Een jaar geleden heb ik Suzanne al een keer geholpen met een nieuwe website. Deze klik is goed bevallen en een jaar later was het wenselijk om haar website mee te nemen in de rebranding naar een nieuwe bedrijfsnaam. Met een nieuwe huisstijl is een nieuw bedrijf geboren, Sticky Bandit Marketing. Het nieuwe aanbod moest weerspiegeld worden op de website en de conversies moeten de pan uit schieten.

Strategie

Na een aantal goede gesprekken is besloten dat de website conform de nieuwe huisstijl opgezet zou worden. Zo heeft de oude gouden kleur plaatsgemaakt voor een paarse tint en zie je haar sticky sticker overal terugkomen.

Om een conversie kanon van de website te maken is iedere pagina voorzien van een goede Call To Action. In het menu is de focus gelegd op het aanvragen van een offerte. Deze prominente knop leid naar een formulier waar je een keuze kunt maken in de diensten waar je in bent geïnteresseerd.

Alle pagina’s zijn voorzien van recensies (social proof) om te laten zien dat Sticky Bandit Marketing een betrouwbare factor is op haar vakgebied.

De website is nu op alle fronten zoekmachine geoptimaliseerd (SEO). Door regelmatig content toe te voegen kun je alleen nog maar scoren.

 

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top