Heal your business met SEO

Susan haar grootste passie is om het beste in mens en bedrijf naar boven te halen en van jouw ideeën en plannen een realistisch en winstgevend concept te maken. Waar ze goed in is is om van (gebakken)lucht een mooi tastbaar product te maken en daar een fantastische business op te bouwen.

spixels-seo-zoekmachine-optimalisatie-suzanne-brouwer-mockup

Werkzaamheden

SEO rapport / audit

Zoekwoorden onderzoek

WordPress controle

Website snelheid controle

Schema check

Klantvraag

Susan wil dat haar website beter wordt gevonden. Wie wil dat niet? Meer bezoekers is meer omzet, mits je je doelgroep aanspreekt en converteert naar klant.

Een SEO check is hiervoor de uitgelezen kans om te zien waar verbetering noodzakelijk is. In dit rapport worden meer dan 40+ punten opgepakt die jouw website beter laten scoren in de zoekmachines zoals Google.

Strategie

Het SEO proces is in gang gezet en ik heb Susan gevraagd om de nodige gegevens om haar website onder de loep te nemen en daarna ook direct te kunnen optimaliseren.

Vervolgens ben ik gestart met het zoekwoordenonderzoek om te kijken waar Susan nu echt op gevonden moet worden en dus aansluit bij haar diensten.

Ik pak de website erbij en samen met mijn SEO-software loop ik door de website heen. Vervolgens worden zowel de punten die op orde zijn als de punten waar kansen liggen opgeschreven in een helder overzichtelijk jip-en-jannekerapport.

De punten waar echt mee gescoord kan worden pak ik direct op in de 2 uur ondersteuning die inbegrepen zijn in dit rapport. Zo zijn alle technische onderdelen van de website die niet op orde waren geoptimaliseerd en zijn de teksten op zijn website herschreven met zoekwoorden waar veel volume op zit gecombineerd met zoekwoorden waar weinig concurrentie op zit.

Door je website te optimaliseren voor de zoekmachines, maar welk bij je klanten te blijven door je teksten natuurlijk te schrijven die lekker weglezen ga jij scoren in de zoekresultaten en kom je hoger in Google.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top