Tattoo shop online

Tim's Body Art Studio is gevestigd in Hoek van Holland. De tattooshop bezit een artiest met jaren lange ervaring. Je zult ook opmerken dat de winkel een huiselijke sfeer kent en dat je altijd verwelkomd wordt met een heerlijk bakkie koffie/thee. Ze zijn een innovatieve winkel, gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen en hechten zich aan de kwaliteit van je tatoeage.

spixels-website-portfolio-tattootim-mockup

Werkzaamheden

Website ontwerp

Webhosting

Domeinnaam

Instagram koppeling

Klantvraag

Tim kwam naar mij toe om zijn website simpeler te maken. Zijn oude website was met software gemaakt dat niet meer geüpdatet werd, dus was het tijd om te kiezen voor een populair CMS dat handig is in gebruik, en toch lichtgewicht voor een vlotte website. Het doel van de nieuwe website was één pagina met daarop contact informatie en een integratie met Instagram, zodat foto’s die geüpload worden via Instagram automatisch op de website verschijnen.

Strategie

De nieuwe website bestaat uit 1 pagina. Tim zit bomvol met afspraken en heeft prioriteit om meer klanten te trekken via de website.

Wel vind hij het fijn als men zijn website ziet, ze weten waar ze moeten zijn en wat ze van hem kunnen verwachten.

De donkere website zorgt voor de klasse en de zwarte inkt waar Tim graag mee werkt. Zijn logo staat prominent in beeld met daaronder zijn contactgegevens. De (potentiële) klant kan zo precies zien waar hij of zij moet wezen. Eronder een rode balk met een mededeling dat belangrijk is voor dat moment en natuurlijk de foto’s vanuit Instagram met zijn laatste werk.

Een simpele website dat zijn doel snel behaald.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top