Recht om gevonden te worden

Van der Feltz advocaten is een gespecialiseerd kantoor met de focus op bouw en vastgoed, energie, overheid, industrie. Sinds de oprichting in 2006 zijn ze erop gericht om cliënten optimaal te bedienen met een persoonlijke benadering. De advocaten zijn gespecialiseerd in o.a. bouwrecht, aanbestedingsrecht, energierecht en het omgevingsrecht in de ruimste zin van het woord. Met kennis en ervaring in zowel de publieke als de private sector komen ze snel tot de kern met strategische, innovatieve en praktisch bruikbare oplossingen. Daar waar mogelijk door buiten de gebaande paden te treden, maar steeds met oog voor politiek-bestuurlijke belangen die kunnen spelen.

mockup

Werkzaamheden

Adverteren via Google Ads

SEO Consult

Google Mijn Bedrijf optimalisatie

Klantvraag

Meer zichtbaar zijn, dit is het doel van dit Advocatenkantoor in Den Haag. Onder de aandacht komen van de doelgroep en duidelijk maken waar ze in gespecialiseerd zijn. De keuze moet duidelijk zijn dat zij de geschikte partner zijn voor jouw rechtszaak.

Strategie

Al snel werd duidelijk dat er geadverteerd moet worden via Google Ads, omdat daar de doelgroep zit. Zo hebben we de afgelopen jaren een aantal verschillende campagnes opgezet waarin we ons meer richten op cassaties voor de Hoge Raad en 1 keer per jaar doen we een campagne voor de InfraTech beurs in Ahoy Rotterdam.

Door snel te schakelen met de marketing manager binnen dit bedrijf hebben we campagnes neer kunnen zetten die meer bezoekers naar de website halen. De externe websiteontwikkelaar is verantwoordelijk voor de implementatie van de conversie meter (tracker).

Naast het optimaliseren van de Google Ads campagnes is er ook besloten om de Google Mijn Bedrijf pagina te optimaliseren. Door hier ook woorden met een hoog zoekvolume in te integreren wordt Van der Feltz advocaten relevanter voor zijn doelgroep en meer zichtbaar in de zoekresultaten van Google.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top