Uitstralen wie je bent

Renate is SEO-tekstschrijver en is de beste in haar vak. Ze verwerkt jouw persoonlijkheid in de teksten van je website en door haar creativiteit de vrije loop te laten, rolt jouw perfecte tekst er vervolgens uit. Ze schrijft voor veel verschillende klanten en leid andere tekstschrijvers op om het beste uit hun pen of typemachine te halen.

Van Idee Naar Tekst

Werkzaamheden

Oude pagina's doorverwijzen naar de nieuwe URL structuur

SEO optimalisaties

Webhosting

Domeinnaam registratie

Website Zorgplan

Koppeling met e-mail marketing systeem

'Pagina niet gevonden 404' pagina op maat

Zoekresultaten pagina op maat

Categorie en Tag pagina's op maat

Unieke sales pagina zonder header en footer om het conversieratio te verhogen

Klantvraag

Deze website was een genot om te maken. Renate Knoester – Bruinenberg had mij gevraagd om voor haar onderneming Van Idee Naar Tekst een nieuwe website te maken. Haar oude website heb ik toen ook voor haar opgestart, maar dat was meer een kale template waar ze zelf mee aan de slag zou gaan. Zonder kennis van webdesign en wat de mogelijkheden zijn bereik je over het algemeen niet wat je in je hoofd hebt. Dit is nu wel anders!

Strategie

Haar nieuwe website maakt geen gebruik meer van de zachte roze meisjes kleur maar is nu een rustige, duidelijke professionele website geworden door gebruik te maken van de kleuren blauw en turquoise. Het gebruik van haar professionele foto’s is nu minder opvallend, maar wel aanwezig om te laten zien dat het ook persoonlijk is. Natuurlijk worden haar vele recensies ook weergegeven om het vertrouwen uit te stralen dat ze van haar klanten heeft gekregen in de afgelopen jaren.

Iedere pagina heeft een duidelijke Call To Action, de startpagina laat haar aanbod zien en heeft een pakkende automatisch typende tekst op de startpagina dat haar diensten goed weerspiegelt.
Ook heb ik een koppeling gemaakt naar haar e-mail marketing software, zodat als een bezoeker zich inschrijft voor haar gratis werkboek ze direct het werkboek opgestuurd krijgen. Als een bezoeker zich inschrijft voor de nieuwsbrief, dan wordt het opgegeven e-mailadres aan een andere mailinglijst toegevoegd. Dit allemaal geheel automatisch.

Natuurlijk is de website ook voorzien van een Blog met de bijbehorende categorie en tag pagina’s. Een zoekresultatenpagina en een ‘pagina niet gevonden’ pagina mag natuurlijk ook niet ontbreken.
Vooral deze pagina’s slaan veel webdesigners over, omdat ze moeilijk zijn om te maken. Door mijn verfijnde succesformule toe te passen zijn ook deze pagina’s volledig op maat te maken en heb ik de website van Van Idee Naar Tekst net dat beetje extra gegeven dat het verdient.

De hele website klopt van A tot Z.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top