Behandel niet alleen je website met de juiste zorg

Berna is de go to persoon voor als je op zoek bent naar iemand met verstand van jouw darmen. Als orthomoleculair therapeut helpt ze jou weer gezond te leven. Na uitgebreide bloed- en ontlastingsonderzoeken kijkt ze altijd naar het gehele plaatje. Daarom ontvang je niet alleen de uitslagen van alle testen met uitgebreide uitleg erbij, maar geeft ze ook leefstijladviezen mee. Wetenschappelijk onderzoek is de basis van haar behandelingen. Daarom zorgt ze dat haar kennis up-to-date is. Zo volgt ze regelmatig cursussen en masterclasses om zo de nieuwste inzichten te kunnen toepassen in haar adviezen.

website-portfolio-verovit-mockup

Werkzaamheden

Webhosting

Domeinnaam

Website onderhoud

Online Succes Programma

Microsoft 365

Visuele verbeteringen

Conversie optimalisatie

Website scan

Klantvraag

Berna is bij mij terecht gekomen omdat ze een uitdaging had met haar huidige online marketing partner. Ze is met name op zoek naar iemand waar ze op kan bouwen, met haar mee denkt en vooral duidelijk is in de communicatie. Haar website is ontworpen, online gezet, maar er waren een aantal dingen die niet netjes waren of helemaal niet werkte.

Strategie

Berna heeft gekozen voor mijn Online Succes Programma waarin ik alles uit handen neem. De meeste waarde zit in het gratis uur hulp dat je maandelijks krijgt. Iedere maand weer. Hiermee heb ik de webhosting e.d. overgenomen en maak ik maandelijks back-ups van de website, installeer ik alle updates, repareer ik de website als een update de website breekt en controleer ik dagelijks of de website niet is gehackt of is geïnfiltreerd door malware.

Een vervolgvraag die Berna stelde was of ik zelf nog op- en aanmerkingen op haar website had. Hiervoor heb ik haar mijn website check aangeboden. Jouw website wordt op 80+ punten gecontroleerd. Alles wat ik controleer krijg je in een overzichtelijk rapport te zien, compleet met actieplan en prioriteit per optimalisatie. Dit rapport kun je eenvoudig online bekijken en opslaan als PDF. Alle optimalisaties zijn ondertussen aangepakt en opgelost.

Het enige dat nog moet gebeuren is regelmatig blogs publiceren, veel content schrijven, zichtbaar zijn bij je doelgroep – bijvoorbeeld via Social Media. Door goed te adverteren voor je website – gratis of betaald, haal je bezoekers naar je website en kun je beginnen met converteren.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top