Van videoconcept naar website

Gedreven door passie, geïnspireerd door creativiteit en op zoek naar het perfecte plaatje. VideoConcepts is expert in creatie en live-producties, van concept tot eindproduct. Ze gaan energiek aan de slag met je creatieve video-uitdagingen. Snelheid en flexibiliteit zijn pure noodzaak in het vak, en dat kun je dus ook van hen verwachten. Net zoals het behalen van de deadline.

website-portfolio-videoconcepts-mockup

Werkzaamheden

Website Ontwerp

Webhosting

Domeinnaam

Instagram koppeling

Custom Post Template voor portfolio weergave

Klantvraag

Robert van VideoConcepts is een ster ik video creaties. Dit wilde hij dan ook graag uitstralen op zijn website. Veel video’s, veel afbeeldingen uit eigen hoed en vooral het creëren van conversie staat op nummer één zakelijke behoefte.

Strategie

Na een paar bakjes koffie hebben we besloten dat de startpagina direct moest schreeuwen d.m.v. een showreel. Een video compilatie die Robert in eigen studio heeft geproduceerd. Dit laat in een korte video van enkele minuten direct zien wat hij in huis heeft. Op deze manier weet de klant welke kwaliteit hij kan verwachten.

VideoConcepts onderscheid zich in 2 diensten:

  • Create
    Video content creëren voor je product of dienst
  • Live Production
    Livestreams, webinars, evenementen, etc.

Deze keuzes komen dan ook terug op de startpagina en in het menu.

Beide pagina’s zijn voorzien van een Custom Post Template in WordPress. Dit betekent dat er aan de achterkant alleen de gevraagde informatie ingevuld hoeft te worden en dat de “portfolio” pagina’s allemaal in dezelfde stijl worden geladen. Deze pagina’s verschijnen ook weer automatisch in de overzicht slider.

Als primaire CTA is er gekozen voor een belknop waar een terugbelverzoek ingediend kan worden. Het enige dat de bezoeker hoeft te doen is zijn telefoonnummer achter te laten. Je wordt dan vanzelf teruggebeld.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top