Een frisse huisstijl en aangepast logo

Op het moment dat dit websiteproject uitgerold werd, ontwikkelde Lindsy zich razendsnel als Virtual Assistant. Zo helpt ze jouw met de groei van je onderneming.

Virtuella

Werkzaamheden

Webhosting

Maatwerk webdesign

MailChimp koppeling

Contactformulier

Website beveiligd met een slotje

Huisstijl kleuren bepaald

Logo voorzien van nieuwe huisstijl kleur

Mobiele website

Tablet website

Facebook Likebox

Call To Action formulier

Klantvraag

Lindsy Bruin van Virtuella Online Support was toe aan een nieuwe website. Het begon met een eigen gemaakte website waarin ik een rol had als adviseur en ingreep als ik vond dat het nodig was. Omdat Lindsy in een razend tempo werkt aan haar eigen carrière als VA, steeds meer in de belangstelling komt te staan en in samenwerking met Spixels frisse en moderne websites wil aanbieden aan haar klanten was het tijd om de website grondig onder handen te nemen.

Strategie

Met een nieuwe frisse huisstijl, een licht aangepast logo, een ander webdesign en een nieuwe sitemap voor de website is Virtuella er helemaal klaar voor!

De WordPress website is gemaakt met Beaver Builder als PageBuilder, zodat dit Lindsy in staat stelt om zelf haar website bij te werken en eenvoudig blogs kan schrijven.

Leuk feitje: Omdat Lindsy zelf een talentvolle tekstschrijver is was de oplevering van de website binnen 3 dagen hard werken klaar!

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top