VVE voor de bewoners

Deze VVE-vereniging is er voor de bewoners van de mooiste flat van Kijkduin, de Hogeweijde. Het bestuur bestaat uit een fantastische groep mensen die er alles voor over hebben om het de bewoners zo plezierig mogelijk te maken en alles binnen de kaders van het reële te houden.

VVE De Hogeweijde

Werkzaamheden

Documenten beheer

Eenvoudig plaatsen van mededelingen

Automatische e-mail bij nieuwe mededeling

Klantvraag

Het bestuur wilde graag een website waar meer informatie zichtbaar was dan bij de huidige VVE beheer website. Meer sociaal en minder formeel was het doel.

Zo was het verzoek om het plaatsen van mededelingen besloten te houden en de bewoners een automatische mail te sturen als er een mededeling op de website is geplaatst.

Strategie

Op deze website kunnen de bewoners die zijn aangesloten bij de VvE De Hogeweijde alle informatie vinden m.b.t. hun VvE. De bewoners krijgen van het VvE-bestuur een eigen inlogcode waarmee ze verschillende documenten kunnen inzien. Zodra er een mededeling online is gezet, dan krijgen de bewoners hier automatisch een mailtjes van.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top