Zelf je website bijwerken met behoud van je huisstijl

Een jong bedrijf gespecialiseerd in het creëren van oplossingen voor al je camerabeveiliging en ICT-vraagstukken. Het luisteren naar de klant staat centraal. Of het nu voor je ICT-netwerk, een camerabewakingsoplossing of een combinatie van beide is.

Bij Westland IP Solutions werken vakmensen die je op de juiste manier adviseren en samen met jou de best passende oplossing creëren. Westland IP Solutions is een erkend IT & beveiligingspartner en heeft als werkgebied heel Nederland.

Westland IP Solutions

Werkzaamheden

Maatwerk website

WordPress Best Practice configuratie

Contact formulier

Google Maps

Duidelijke Call To Actions

Klantvraag

De website van Westland IP Solutions was toe aan vervanging. De oude website bestond uit enkele Html-pagina’s zonder een vorm van WordPress en was niet eenvoudig bij te werken. De website moest weer fris zijn met behoud van de huidige huisstijl kleuren.

Strategie

Na het vaststellen van de zakelijke behoeftes was al snel duidelijk dat we de huidige teksten zouden hergebruiken en ons niet gingen focussen op SEO. De website moest duidelijk en netjes zijn. De website is verder wel geoptimaliseerd door gebruik te maken van mijn best practice WordPress configuratie. Zo laad de website binnen 2 seconden en toont de website waar het bedrijf voor staat. De technische SEO-optimalisatie is wel op orde en voorbereid op de toekomst.

Wil jij ook meer uit je website halen dan dat er in zit?

Ik heb een speciaal proces ontwikkelt om mensen zoals jou te helpen met het zoeken naar de ideale website. Door het stellen van de juiste vragen komen wij er samen achter naar wat voor website jouw doelgroep op zoek is.

Scroll to Top