Over mij

Sven Kersten - het gezicht achter Spixels.

Even voorstellen

Door goed te luisteren naar wat je wilt te combineren met het stellen van scherpe vragen, zetten we samen een ijzersterke strategie op om jouw onderneming een online platform te geven dat voor je werkt — zelfs als je slaapt. Een website dat voor je werkt is niet iets wat iedere website bouwer bereikt. Het ziet er vaak goed uit, maar het zet je bezoekers niet om in klanten. Jouw website moet vertrouwen uitstralen en een duidelijke oplossing bieden voor het probleem dat jouw bezoeker heeft.

svenkersten2019

Sven Kersten

Solopreneur

Ik werk graag samen!

Er zitten maar 24 uur in een dag en je kunt niet alles alleen. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en door samen te werken met deze expert weet ik zeker dat de online zichtbaarheid van jouw website beter wordt dan ooit te voren. Zo schrijf ik absoluut geen teksten voor mijn klanten. Dit laat ik over aan een expert op het gebied van webteksten schrijven - volledig SEO geoptimaliseerd.

vanideenaartekst-logo

Renate Bruinenberg

SEO Tekstschrijver

Van Idee Naar Tekst

Renate Bruinenberg, het gezicht achter Van Idee Naar Tekst, is een ster in teksten schrijven. Als tekstschrijver schrijft ze formele en informele teksten in een handomdraai. Op basis van een zoekwoorden plan dat met jou persoonlijk is besproken wordt je website voorzien van content waar je blij van wordt. Jouw website bevat teksten met woorden waar je op gevonden wordt in de zoekmachines. Dit noemen wij een onderdeel van SEO (Search Engine Optimization).

SEO Tekstschrijver

Renate heeft jarenlange ervaring met het schrijven van goede webteksten. Goede content schrijven voor jouw website is naast een functionele website enorm belangrijk, zodat je nog beter gevonden gaat worden in de online zoekmachines.

Wil jij de ideale website laten maken?

Start dan samen met mij de zoektocht naar jouw ideale website. Samen maken wij het perfecte projectplan voor jouw nieuwe website. Doormiddel van doelgerichte vragen komen wij erachter waarom jij een nieuwe website wilt, wie jouw doelgroep is en wat jouw doelgroep wil zien. Met direct persoonlijk contact wil ik de service geven die iedere klant verdient. Maak vandaag nog een afspraak!

Scroll to Top