Website & Online Marketing Prijsgids

Als je een website wilt laten maken dan is het eerste dat je jezelf afvraagt "Wat kost een website?". De meeste van mijn collega's zullen geen prijzen vermelden. Ik ben anders...

prijsgids-mockup-500-451
verkoop-platform

Waarom geef ik mijn prijzen weer, dat doet toch niemand?

Niet alleen de prijs is belangrijk voor jouw nieuwe website project, het gaat ook om de kennis, ervaring en expertise die je in huis haalt.

Het is mijn taak om je te begeleiden in het volledige proces van jouw ideale website project. Hier hoort ook het prijsonderzoek bij.

De prijzen genoemd in mijn prijsgids zijn gebaseerd op de kennis, ervaring, expertise en betrouwbaarheid die ik jouw onderneming kan bieden.

Hoe wordt de prijs van een website opgebouwd? Omdat ieder website project andere behoeftes heeft, geef ik je alvast een richtprijs voordat je contact met mij op hoeft te nemen.

De Ideale Website is voor iedereen anders, maar het blijft wel een website.

De prijzen in mijn prijsgids zijn onderverdeeld in verschillende functionaliteiten die een website kan bieden - Ieder met zijn eigen richtprijs.

Jouw project kan aan de onderkant van de richtprijs zitten of aan de bovenkant. Het is onmogelijk om hier vooraf een inschatting op te geven zonder dat we met elkaar gepraat hebben over jouw doelstellingen, zakelijke behoeftes en de behoeftes van jouw doelgroep.

Een voorbeeld:

Je wilt iets verkopen op je website. Dan is het al een heel verschil of je een handvol digitale producten wilt verkopen in de vorm van een download, of duizenden artikelen beschikbaar wilt maken. Beide vormen van een webshop hebben een andere strategie nodig.

Toch hebben ze bijna dezelfde middelen nodig om jouw ideale website te maken.

Dit is precies hoe de richtprijzen in mijn prijsgids werken.

Een basis website met 4 pagina's is goedkoper dan wanneer je een complexe website nodig om jouw doelstellingen te behalen.

Omdat ik nu nog niet weet wat je precies nodig hebt, is het beste dat ik nu voor je kan doen mijn prijsgids laten zien voordat je een offerte opvraagt.

Wat bepaald de prijs van mijn website?

Omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn om een website te maken heb ik de meest voorkomende voor je gegroepeerd waarvan ik weet dat ze jouw nieuwe website een succes zullen maken.

prijsgids-stap2

De meest gekozen optie voor een standaard website voor ondernemers die nog geen website hebben of een nieuw ontwerp kunnen gebruiken. Dit geeft je een ijzersterke basis en de mogelijkheid om je website in de toekomst uit te breiden met meer functionaliteiten naarmate je bedrijf groeit.

Inbegrepen:

 • Een ontwerp dat aansluit op je huisstijl;
 • Een responsive website dat zich aanpast op iedere schermgrootte;
 • Ongeveer 5-7 pagina’s;
 • Contactformulier;
 • Een goede basis voor SEO (Zoekmachine Optimalisatie);
 • Jij levert de content aan (teksten & afbeeldingen);
 • Ondersteuning op je website, webhosting & onderhoud (maandelijks abonnement).
prijsgids-stap2

Een maatwerk blog stelt je in staat om beter te communiceren met je doelgroep doordat je de pagina’s aanpast naar de content waar het om gaat.

Inbegrepen:

 • Maatwerk Blog pagina;
 • Maatwerk Blog categorie pagina;
 • Maatwerk Blog tag pagina;
 • Social Media deelknoppen;
 • 1 uur virtuele training.

Het gaat niet zozeer om wat je uitgeeft, maar of het resultaat dat je behaalt aansluit bij je doelstellingen.

Prijs speelt een belangrijke factor in het maken van je keuze, maar het is niet de enige factor die meespeelt.

Ik ben niet altijd de geschikte match voor een klant, maar een klant is ook niet altijd de geschikte match voor mij.

prijsgids-mockup-500-451

Recensies

Deze klanten gingen je voor

Veelgestelde vragen

Ik hoef alleen maar een simpele website

Websites die ik maak zijn echte marketing machines. Vooraf wordt een ijzersterke strategie gemaakt met jouw doelstellingen als leidraad. Hier gaan we ons aan houden en zo zorgen wij er samen voor dat jouw website voor je gaat werken.

Waar is de prijs op gebasseerd?

De prijs van een website is gebaseerd op mijn kennis, ervaring, expertise en tijd. Een website maken kost al snel 30 uur van mijn tijd. Dit is inclusief ons eerste telefoongesprek van ongeveer een uur, vervolggesprekken, e-mail communicatie en het onboarding-proces.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat is geen probleem. Alles is bespreekbaar.

Je koopt toch een kant en klare template?

Nee, absoluut niet! Ik maak gebruik van een wit kaal canvas waar ik jouw huisstijl op toepas. De inrichting wordt gedaan met een page builder. Zo kan ik een website maken dat geheel aansluit op jouw wensen.

Scroll to Top